ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки в Happy Bar & Grill

   

Считано от 20.08.2019 г., верига ресторанти „Happy Bar&Grill” прекратява участието си в програма CCB Club, като търговец предоставящ отстъпки на клиентите с клубни карти.

 
Наслади се на приятна атмосфера, добро обслужване и здравословна кухня в ресторанти Happy Bar & Grill и внеси радост и усмивка в забързаното си ежедневие!
Представи своята клубна карта, когато плащаш и ще получиш 5% отстъпка!
Събраните отстъпки от всички партньори по твоята клубна CCB Club можеш да ползваш, за да платиш своята сметка в Happy Bar & Grill!
Бонус  точки получаваш в ресторантите, обозначени със стикер CCB Club. Отстъпката по CCB Club не се комбинира с други отстъпки.
 

 

Важно е да знаеш, че: 

  • За да ти бъдат начислени точки за пoръчка в ресторанти Happy, представи своята карта CCB Club в момента на плащането. Сметката може да платиш в брой, с дебитна или кредитна карта от ЦКБ.
  • Отстъпката се начислява на ПОС терминал от служител на заведението, затова е необходимо да знаеш ПИН кода на клубната си карта и да го въведеш при операцията за начисляване на отстъпката. При плащане със събраните от теб бонус точки също трябва да въведеш ПИН кода на твоята карта CCB Club.
  • Отстъпката по CCB Club не се прилага при поръчка на храни и напитки, за които има обявено намаление.
  • Отстъпка ще получиш, ако извършиш покупката си в ресторант Happy означен със стикер CCB Club.
  • Ако нямаш достатъчно точки за плащане на цялата сметка, можеш да ги използваш, за да платиш само част от нея, стига да не е по-малко от 5 лв.
  • Ако платиш част от сметката си с точки, върху останалата сума се начисляват нови точки. Единствено, ако платиш с бонус точки цялата сметка не получаваш нови точки.

Адреси на ресторанти „Happy”